Welkom bij Ondori Design!

Mijn naam is Jeffrey de Haan en ik ben de persoon achter Ondori Design en ik ben opgegroeid in het levendige Rotterdam. Als kind was ik altijd al dol op knutselen en het bouwen van allerlei creatieve projecten. Die liefde is met de jaren alleen maar sterker geworden, en nu kan ik met trots zeggen dat ik van mijn passie mijn beroep heb gemaakt.

Mijn reis begon op de middelbare school, waar ik koos voor een technisch vakkenpakket, inclusief wiskunde B. Waarom? Omdat ik stiekem altijd droomde om sterrenkunde te gaan studeren. De magie van de ruimte en de schitterende sterrenhemel fascineerden me mateloos. Maar dat pad was helaas niet voor mij bestemd.

Uiteindelijk besloot ik een andere richting op te gaan en studeerde ik af in mediavormgeving. Hier ontdekte ik niet alleen de wereld van design, maar ook veel over mezelf. Mijn creatieve vuurtje begon te branden, en ik wist dat ik mijn passie had gevonden. Met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen heb ik mijn opleiding met succes afgerond en besloot ik verder te gaan met Communicatie en Multimediadesign.

Tijdens deze opleiding besefte ik dat mijn interesse verder ging dan alleen vormgeving. Ik raakte gefascineerd door storytelling en critical design. Deze ontdekkingen verruimden mijn kijk op ontwerpen en hielpen me om creatieve oplossingen te vinden die niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook een diepere boodschap overbrengen.

Ik ben ervan overtuigd dat design en communicatie de kracht hebben om verhalen te vertellen, mensen te raken en de wereld te veranderen. Mijn passie is om mijn vaardigheden en inzichten te gebruiken om boeiende visuele en interactieve ervaringen te creƫren die een verschil maken.

Portret